GRAPHICS

Ik denk breed. Dat is soms best onhandig. Want het beperkt mijn diepte. Je zou kunnen zeggen dat audio mijn specialisme is, maar dat is video-editing ook en het maken van een wat ingewikkelder Excel of het bouwen van een website lukt me ook. Er zijn tientallen, misschien wel honderden programma’s waar ik mee heb leren werken. Het is maar net waar het voor nodig is. En dan leer ik er genoeg van om dat wat ik er mee wil voor elkaar te krijgen. Vaak stopt het daarbij. En verlies ik uiteindelijk weer wat kennis. Jammer dan.

Kafe Belgie (sketchup)

Kafe Belgie had voor een nieuw kassasysteem een 3D plattegrond van de kroeg nodig. Die heb ik gemaakt. Maar ik vond het een uitdaging om de visualisatie zoveel mogelijk met de werkelijkheid overeen te laten komen.

Badkamer (blender)

Dit is het resultaat van het meedenken over een nieuwe badkamer. Hiervoor heb ik me verdiept in blender en deze render komt aardig overeen met wat de bouwinspanningen uiteindelijk hebben opgeleverd.

Keuken (sketchup)

Ik ben al een tijdje aan het puzzelen op een nieuwe keuken(-indeling). Vooral op waar we alle spullen moeten laten in een nieuwe opstelling. Het komt dan enorm van pas om in sketchup uit te proberen hoe de opties uitpakken.

En via dit ontwerp…

kwamen we uiteindelijk hierop terecht: